Russekort på snei rød

Når du skal velge russekort er det viktig og vite at du har to muligheter. Du kan velge en ferdig mal som orginal, på snei og hjerte, eller du kan velge og designe kortet selv. Dersom du velger en mal, legger du denne i handlekruven og betaler i kassen, når du har sendt bestillingen sender du oss en mail med bilde og tekst til russekortet ditt. Da setter vi det opp for deg og du får en kopi på mail som du går gjennom og godkjenner

 

Dersom du velger og designe selv, Velger du produktet «design ditt eget russekort». Her kan du legge inn tekst og bilder selv. Det som er viktig når du designer selv er at bildene du legger inn må ha god oppløsning. Et bilde med lav oppløsning vil aldri bli bra på trykk. Litt som «crap in, crap out» prinsippet 🙂 En må også være litt smart når en legger inn fonten på skrift som er liten. En avansert skrift type blir ofte uklar når skriften bli liten. Russekortet er ikke stort og du bør velge tydlige skrifttyper. Den kan se bra ut på skjermen, men på trykk vil det ikke fungere.

Russekort tar noe tid og forberede, derfor leverer vi en gang i måneden.

 

RUSSEKORT KALENDER 2025

Russekalender

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
    0
    Din handlekurv
    Handlekurven er tomTilbake til butikk